2 Eylül 2017 Cumartesi

Ucuz Rezervasyon Siteleri

Merhabalar,

Bugun gecen yazimda paylastigim otel rezervasyon sayfalarindan ikisini yazacam. Bana gore en iyileri bunlar, siz baskasini tercih edersiniz o size kalmis :)

1- Booking.com

Binlerce hostel, pansiyon, 5 yildizli oteller vs vs.. Ve bana kalirsa en ucuz site bu. Indirim zamanlari oluyor anlik ve direk ekraninizda gorebiliyorsunuz. Site gayet guvenilir. 
Sadece rezervasyon yapacaksaniz ucretsiz iptal secenegi sunan otel, hostel, pnsiyonlara bakin. Sayet gidememeniz durumunda yahut gostermelik, elinizde konsolosluga sunacak belge olsun diye ezervasyon yapiyorsaniz kalmadiginiz yerin ucreti sizden cikmasin. Dikkat dostlar ;)

2- hostelworld.com

booking.com'un aynisi diyebilirim ama booking.com dan daha kucuk capli. Kendi yazdiklari site tanitimlarinda da zaten kayitli kalacak yer sayisinin booking.com'dan daha az oldugunu belirtiyorlar. Ama guvenirlilik acisindan site gayet iyi booking ile ayni fakat tabii ki hostel, pansiyon sahiplerinin yapacagi uckagidi siz soylemezseniz mudahale edemezler.

Belki bazilariniz ya bu da yazilir mi ya diyebilir ama ilk baslayanlar emin olun ki bilmiyorlar. Ki ben de hostelde calismadan once bilmiyordum ve tabii ki o zamanlar yaygin da degildi. Ama zarari olmaz, burada kalsin :)

Eger sizin bildiginiz kucu capli siteler varsa bizi de bilgilendirin. Paylasalim dostlar ;)











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder